TASUTA transport DPD pakiautomaatidesse!✨ ostudele al 15€

Summer sun care

Tooted 1-60 - 65'st

Page
lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
  2. Toode lisatud ostukorvi
  3. Toode lisatud ostukorvi
  4. Toode lisatud ostukorvi
  5. Toode lisatud ostukorvi
  6. Toode lisatud ostukorvi
    Sprei geel rahustab ja jahutab nahka, mis on tuulest või päikesest kahjustada saanud. Sisaldab nahka pehmendavaid ja taastavaid ekstrakte ning hooldavaid toimeaineid. Võib kasutada igapäevase niisutajana. Aktiivsed toimeained: aaloe, piparmündiõli, E-vitamiin, sidrun, pärna ja varmerohuekstraktid.
  7. Toode lisatud ostukorvi
    Säilita erksamad suvemälestused oma vapustava jumega läbi terve aasta. Värskenda oma meeli ja lõõgastu täielikult selle suvise mereseguga, mis niisutab ja toniseerib nahka ühtlase ja kiirgava jume saavutamiseks. Suvi elab edasi koos selle DermaDark pruunistajaga, unikaalse värvi ergastajaga, mis jätkab jume täiustamist igapäevase kasutamise käigus. Koostisosad: Water, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragrance, Juglans Nigra (Black Walnut) Shell Extract, Melanin, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Baptisia Tinctoria (Wild Indigo) Root Extract, Caffeine, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Citric Acid, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Blue 1
  8. Toode lisatud ostukorvi
  9. Toode lisatud ostukorvi
    Valge virsik & hibiskus, kus virsik annab kõrge antioksüdantse omaduse, parandab tekstuuri ja kaitseb keskkonnamõjude eest. Aitab nahka uuendada. Hibiskuse ekstrakt kaitseb nahka tänu kõrgele toitainete sisaldusele. Sisaldab ka vitamiine ja mineraale, mis annavad noorusliku ilme. Silumise ja toonimise tehnoloogia patenditud koostisosa aitab toetada ja säilitada naha toonust, andes nahale elujõudu. Aitab vähendada naha ebatäiuslikkuseid, jättes naha siledaks ja pehmeks. Niisutav kompleks on segu puhtast kanepiseemneõlist ja teistest niisutajatest, mis imenduvad kiirelt ja jätavad naha pehmeks. HydraRich™ segu on lõplik niisutustrio sheavõist, jojoba õlist ja glütseriinist, mis niisutab ja lukustab niiskuse nahka. Vanuse vastu võitlev segu ehk superlaetud E ja B5 vitamiinide segu, mis pakub loomulikku kaitset vananemismärkide vastu. Pehme fookuse efekt ehk mikrosfäärid hajutavad valgust, et vähendada peenikeste miimikajoonte ja kortsukeste väljapaistmist. THC ja parabeenivaba Kasutamine: kasuta igapäevaselt üle kogu keha või nii tihti kui soovid.
  10. Toode lisatud ostukorvi
    Isepruunistuv päevitus on ohutu päevitus! Isepruunistav kuivõli garnier ambre solaire natural bronzer annab nahale vaid ühe tunniga loomulikuna näiva päevituse, mis kestab nädala*. Meie loodusliku päritoluga taimset pruunistavat koostisosa dha-d ekstraheeritakse rapsitaimest. Koostises sisalduvad loodusliku päritoluga koostisosad, nagu aprikoosituuma- ja kookosõli, on tuntud oma toitvate ja rahustavate omaduste poolest. Ning tulemus on loomulik. Kaks ühes kahefaasiline isepruunistav kuivõli pruunistab nahka nelja lihtsa sammuga. Tänu toitvale kookosõlile annab see loomulikuna näiva triipudeta päevituse, mis kestab kuni ühe nädala.* Pealekandmine on lihtne, tekstuur imendub ja kuivab kiiresti. Maha pesta pole vaja, lisaks on sellel meeldiv, suvine lõhn. Neli lihtsat sammu loomulikuna näiva täiusliku päevituse saavutamiseks: Koori nahk Enne pealekandmist ole kindel, et nahk on kuiv Loksuta pudelit, pihusta nahale ühtlaselt, korrapäraste liigutusega Pese hoolikalt käed Päevitus tekib 1 tunni jooksul**. Loputada ei ole vaja! Pruunima tulemuse saavutamiseks võib protseduuri soovi korral korrata. *instrumentaalne katse. **instrumentaalne katse
  11. Toode lisatud ostukorvi
    The Tan Co. Self Tanning Drops (50mL)
    The Tan Co. Self Tanning Drops (50mL)
    Hinnang:
    85%
    €18.55 €30.90
    -40%
  12. Toode lisatud ostukorvi
  13. Toode lisatud ostukorvi
    Lõpuks ometi, luksuslikult niisutatud nahk on nüüd ka Sinul tänu Hemp Nation igapäevasele kehaniisutajale. Toitev segu kanepiseemneõlist, Sheavõist ja Jojobast töötavad üheskoos perfektses harmoonias, et niisutada nahka selle siidiselt pehme välimuse nimel. Kasuta igapäevaselt kindlustamaks oma sissepääsu Hemp Nation maailma! 
  14. Toode lisatud ostukorvi
  15. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Gold Daringly Dark
    Australian Gold Daringly Dark
    Hinnang:
    80%
    2 valikut
    €4.90 - €33.90
  16. Toode lisatud ostukorvi
    Byron Bay Aftersun Shimmer Oil (200mL)
    Byron Bay Aftersun Shimmer Oil (200mL)
    Hinnang:
    100%
    €9.27 €10.90
    -15%
  17. Toode lisatud ostukorvi
  18. Toode lisatud ostukorvi
  19. Toode lisatud ostukorvi
  20. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Gold Soothing Aloe Gel (237mL)
  21. Toode lisatud ostukorvi
  22. Toode lisatud ostukorvi
  23. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Gold Moisture Lock (237mL)
  24. Toode lisatud ostukorvi
    Naïf Cooling After Sun Gel with Aloe Vera (100mL)
  25. Toode lisatud ostukorvi
    Cabana Sun Aloe Vera After Sun Gel (200mL)
    Loodud spetsiaalselt naha jahutamiseks ja värskendamiseks pärast pikaajalist päikese käes viibimist. Rahustab nahka ja aitab taastada selle niiskustasakaalu. Aitab hästi leevendada päikese põletust. Universaalne toode, sobib kasutamiseks igasugu põletuse ja nahaärrituse korral. Võib kasutada kõikidel kehapiirkondadel.
  26. Toode lisatud ostukorvi
  27. Toode lisatud ostukorvi
  28. Toode lisatud ostukorvi
  29. Toode lisatud ostukorvi
    Byron Bay Aftersun Cooling Aloe Vera Gel (200mL)
  30. Toode lisatud ostukorvi
  31. Toode lisatud ostukorvi
  32. Toode lisatud ostukorvi
    Payot Sunny The After-Sun Super Care (75mL)
  33. Toode lisatud ostukorvi
  34. Toode lisatud ostukorvi
    Byron Bay Aftersun Beach Glow (150mL)
    Byron Bay Aftersun Beach Glow (150mL)
    Hinnang:
    100%
    €9.27 €10.90
    -15%
  35. Toode lisatud ostukorvi
  36. Toode lisatud ostukorvi
  37. Toode lisatud ostukorvi
    Loodud spetsiaalselt naha jahutamiseks ja värskendamiseks pärast pikaajalist päikese käes viibimist. Rahustab nahka ja aitab taastada selle niiskustasakaalu. Aitab hästi leevendada päikese põletust. Võib kasutada kõikidel kehapiirkondadel.
  38. Toode lisatud ostukorvi
  39. Toode lisatud ostukorvi
    Päevitusjärgne ihupiim. Pikendab päevitust kuni ühe kuu võrra, rahustab ja niisutab nahka pärast päevitamist. Kasutamine: kanda piisavas koguses näole ja kehale pärast päevitamist ja pärast puhkuse lõppu. Vähendab nahaketenduse riski. Dermatoloogiliselt testitud.
  40. Toode lisatud ostukorvi
    EVY Aftersun Mousse (150mL)
    EVY Aftersun Mousse (150mL)
    €18.70 €22.00
    -15%
    Päevitusjärgne vaht, mis rahustab ja niisutab nahka kuni 12 tundi. Unikaalne tehnoloogia jaotab ühtlaselt vahu nahale laiali ja võimaldab vahul imenduda läbi marrasnaha. Koostis loob naha pinnale kaitsva kihi ning tugevdab naha enda kaitsevõimet. Koostis on rikastatud aloe vera, melono, gingo biloba, C-vitamiini, E-vitamiini, siidiekstrakti ja kollageeniga.  Sobib kasutamiseks pärast raseerimist või enne ujumist kloorises vees või meres. Võib kasutada ka juustes, et kaitsta juukseid vee ja päikese eest. Koostisosad jahutavad ja leevendavad päikesepõletust. Loob püsiva ja kauakestva mõju, ei kulu maha. Niisutab intensiivselt nahka kuni 12 tundi. Aitab säilitada päevitunud jumet. Kasutamine: Raputa enne kasutamist. Keera pudel tagurpidi, pihusti suunaga alla. Lase soovitud kogus peopessa. Hõõru käte vahel, et vaht muutuks vedelamaks ning seejärel kanna kehale. Lase kuivada 5-10 minutit. Lase vahul täielikult kuivada enne riietumist.
  41. Toode lisatud ostukorvi
  42. Toode lisatud ostukorvi
    Revitasun Tanning Spray (150mL)
    Suvi on vaid sekundite kaugusel, kui kasutad Revitasun isepruunistavat spreid. Selle loodusliku isepruunistajaga saavutad ühtlase ja veatu päevituse vaid 30 sekundiga. Revitasun isepruunistuva spreiga saavutad loomuliku ja kauni jume kõigest sekunditega, mis mõne tunni möödudes intensiivistub. Kaunis ja ühtlane päevitus püsib nahal kuni nädal. Revitasun isepruunistavad tooted on rahvusvaheliselt tunnistatud loomse päritolu vabaks, nii sobivad need tooted ka veganitele. Looduslik koostis tagab ühtlase ja loomuliku päevitunud jume kõigest mõne hetkega ning toitvad koostiosad ei lase nahal muutuda kuivaks. Spreis sisalduv aloe vera rahustab, toidab ja niisutab nahka sügavuti, stimuleerib rakkude kasvu ja puhastab nahas olevaid poore omades ka põletikuvastast toimet. Revitasun isepruunistuv sprei sisaldab spetsiaalseid aktiivseid koostisosi, mis külvavad su üle kerge ja aromaatse lõhnaga andes meelierutava kogemuse kõikidele meeltele. Isepruunistav sprei sobib kõikidele nahatüüpidele, on meeldivalt õrna lõhnaga ning selle intensiivsus sõltub kasutamise sagedusest. Kasutamine: Kanna Revitasun isepruunistuvat spreid alati puhtale ja kuivale nahale enne oma tavapäraseid nahahooldusprotseduure. Raputa isepruunistuva sprei pudelit enne kasutamist. Pihusta isepruunistuvat spreid ühtlaselt lamedale kabukipintslile või päevituskindale. Ühtlase tulemuse saavutamiseks kanna sprei soovitud kehapiirkonnale ringjate liigutustega. Isepruunistuva sprei kiiremaks kuivamiseks võid kasutada fööni. Esimesi tulemusi on näha juba 30 sekundit pärast isepruunistuva sprei pealekandmist nahale. Juhul, kui kandsid toodet mõnele nahapiirkonnale ekslikult, saad seda esimeste minutite jooksul pärast pealekandmist veega maha pesta. Päevitustulemus intensiivistub veelgi mõne tunni jooksul pärast sprei pealekandmist ja kestab mitmeid päevi. Soovitame Revitasun isepruunistavat spreid kasutada koos Revitasun kindaga, et saavutada parim ja ühtlasem tulemus. Pikemaajalisemaks ja intensiivsemaks päevituseks soovitame enne Revitasun sprei kasutamist koorida Revitasun kehakoorijaga. NB! Vältimaks ummistumist, puhasta pihusti otsikut iga kord pärast kasutamist. Selleks eemalda otsik spreipudeli küljest ja loputa sooja vee all.
  43. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Gold G Gentlemen Confident
    Australian Gold G Gentlemen Confident
    Hinnang:
    100%
    2 valikut
    €8.95 - €54.95
  44. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Gold Hot! Black
    Australian Gold Hot! Black
    2 valikut
    €12.95 - €88.95
  45. Toode lisatud ostukorvi
    Ultrasun After Sun Cooling Gel (150mL)
  46. Toode lisatud ostukorvi
  47. Toode lisatud ostukorvi
    Clarins Self Tanning Milky Lotion (125mL)
  48. Toode lisatud ostukorvi
    Bottega Di Lungavita Sol After Sun Lotion (400mL)
    Pehme kreem taastab kiirelt naha niiskuse ja pehmuse, andes kehale meeldiva tunde peale päikese käes viibimist. Kreemi pehme ja mitte rasvane koostis tagab kiire ja pikaajalise niisutuse.
  49. Toode lisatud ostukorvi
    Emerald Bay Definitely Dark
    Emerald Bay Definitely Dark
    2 valikut
    €2.90 - €18.90
  50. Toode lisatud ostukorvi
  51. Toode lisatud ostukorvi
    ST.TROPEZ Self Tan Express Mousse
    ST.TROPEZ Self Tan Express Mousse
    Hinnang:
    100%
    2 valikut
    €37.00 - €45.00
  52. Toode lisatud ostukorvi
    EVY Daily Tan Activator (150mL)
    EVY Daily Tan Activator (150mL)
    Hinnang:
    100%
    €22.10 €26.00
    -15%
  53. Toode lisatud ostukorvi
  54. Toode lisatud ostukorvi
  55. Toode lisatud ostukorvi
  56. Toode lisatud ostukorvi
  57. Toode lisatud ostukorvi
  58. Toode lisatud ostukorvi
  59. Toode lisatud ostukorvi
  60. Toode lisatud ostukorvi

Tooted 1-60 - 65'st

Page
lehe kohta
Määra kahanevas suunas