TASUTA transport DPD pakiautomaatidesse!✨ ostudele al 15€

Summer hair care

31 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
  2. Toode lisatud ostukorvi
    Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects mitmetoimeline juuksehooldusseerum kuivadele, kahjustatud ja stressis juustele. Eriline siidiproteiiniga rikastatud luksuslik seerum muudab kuivad ja kahjustatud juuksed taaas pehmeks ja kaunilt säravaks, taastades nende endise elastsuse. Intra Lipid kompleks tasakaalustab efektiivselt juuksestruktuuris peituvate lipiidide taset, muutes juuksed terveks ja elastseks. Toode aitab kontrollida juuste kahusust ja hoida ära üksikuid lendlevaid juuksekarvakesi, ravib juukseotsi ja hoiab ära juuste katkemise.   Kasutamine: kanna paar tilka seerumit peopesade abiga rätikukuivadele või kuivadele juustele ja juukseotstele.
  3. Toode lisatud ostukorvi
  4. Toode lisatud ostukorvi
    Täiuslik kontroll ja kohene hoidvus mati viimistluse saavutamiseks. Taltsutab ka kõige kangekaelsemad juuksed. UV-, kuuma- ja värvikaitsega Hoidvus: 4 Kasutamine: kanna rätikukuivadesse juustesse või kuivadele juustele.
  5. Toode lisatud ostukorvi
    Värvi sära intensiivistav seerum-sprei õhukestele ja normaaltugevusega värvitud ja rikutud juustele. Vähendab värvi kulumist miinimumini. UV- ja kuumakaitsega. Kasutamine: raputage pudelit enne kasutamist ja pihustage rätikukuivadesse või kuivadesse juustesse, kammige läbi. Ei loputata.
  6. Toode lisatud ostukorvi
    Macadamia Deep Repair Masque
    Macadamia Deep Repair Masque
    Hinnang:
    95%
    3 valikut
    €2.95 - €27.95
  7. Toode lisatud ostukorvi
  8. Toode lisatud ostukorvi
  9. Toode lisatud ostukorvi
  10. Toode lisatud ostukorvi
    RICH Pure Luxury Silk Oil Serum (60mL)
    Ülirikkalik ja luksuslik siidiõli seerum.Ülirikkalik ja -kerge luksuslik juustesse jäetav Silk Oil seerum silub ning toidab Sinu juukseid, andes neile siidise ja sileda väljanägemise. Rich´i seerum annab juustele kirgastava sära, mis hooldab ning kaitseb Sinu juukseid terve päeva vältel.Kasutamine: Doseeri 3 kuni 4 tilka juukseõli peopesale ning hõõru laiali. Kanna õrnalt masseerides juustele, keskendudes seejuures enim kahjustatud osadele. Viimistle vastavalt soovile. Juustesse jäetav.
  11. Toode lisatud ostukorvi
    Olivia Garden Bamboo Touch Detangle
    Olivia Garden Bamboo Touch Detangle
    Hinnang:
    99%
    3 valikut
    €10.37 - €12.51
    sale
  12. Toode lisatud ostukorvi
  13. Toode lisatud ostukorvi
    Ziaja Cocoa Butter Shampoo Smoothing (400mL)
  14. Toode lisatud ostukorvi
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump (200mL)
    Schwarzkopf Osis+ Freeze Pump aerosoollakk juustele vastupidava tugeva hoidvuse lisamiseks. Lisaks kaitseb lakk sinu juukseid keskkonna kahjulike mõjude eest sisaldades tõhusat UV-filtrit. Laki spetsiaalne koostis võimaldab enne kuivamist soengut kergesti modelleerida ja on hõlpsasti lahtikammitav. Kuumusekaitse kuni 230 °C Vegankoostis* Kasutamine: pihusta kuivadesse juustesse ca 20 cm kauguselt. Võid kasutada ka niisketesse juustesse enne föönitamist. Tuleohtlik. Vältida aine sattumist silma. * Ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  15. Toode lisatud ostukorvi
  16. Toode lisatud ostukorvi
  17. Toode lisatud ostukorvi
  18. Toode lisatud ostukorvi
    Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Mousse (500mL)
  19. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitalizing Mask (390mL)
    Turgutav mask Fructis Hair Food Watermelon õhukestele juustele 97% loodusliku päritoluga.• Rikastatud arbuusiekstraktiga• Vegan koostis• Turgutab ja silub õhukesi juukseid• Ei sisalda silikoone loomuliku tunde jaoks Sobib kasutamiseks kolmel viisil:1. Palsamina, et juukseid ergutada ja hõlbustada juuste kammimist, muutmata neid raskeks.2. Maskina, et pakkuda õhukestele juustele täielikku turgutust.3. Juustesse jäetava kreemina, mis turgutab ja silub juuksed pikaks ajaks. 
  20. Toode lisatud ostukorvi
    Beard Monkey Hair Wax Clay Pomade (100mL)
  21. Toode lisatud ostukorvi
  22. Toode lisatud ostukorvi
    RICH Pure Luxury Argan Oil (70mL)
  23. Toode lisatud ostukorvi
    Tigi Bed Head After Party
    Tigi Bed Head After Party
    Hinnang:
    94%
    50mL
    €8.46 €9.95
    -15%
  24. Toode lisatud ostukorvi
    Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Kerge ja täpne viis kohevuse saavutamiseks juuste juurte tõstmise teel. Kasutamine: Kanda sprei enne fööniga kuivatamist ja soengu sättimist niisketele juustele, vahetult juurtele, peanaha ligidal. Neljast pihustamisest piisab täiesti kohevuse saavutamiseks normaalse juuksetüübi korral.
  25. Toode lisatud ostukorvi
  26. Toode lisatud ostukorvi
  27. Toode lisatud ostukorvi
    Juustesse jäetav kreem Goodbye Damage 10-in-1 sisaldab amlaõliekstrakti (sisaldab rikkalikult A- ja E-vitamiine), vedelat taimset keratiini ning B3- ja B6-vitamiini, mis taastavad juukseid tõhusalt, muutmata neid raskeks. See ülikerge keratiinipalsam taastab ja silub juukseid tõhusalt, pakkudes kaitset ka kuni 230 °C* kuumuse eest. Kasutamine: pärast juuste šampooniga pesemist ja palsami kasutamist (või palsami asemel) kanna juustele kreemi Fructis Goodbye Damage, mis parandab ja kaitseb juukseid kümnel erineval viisil. Uus pakend on valmistatud 100% taaskasutatud plastist** ja on 100% taaskasutatav. * Välja arvatud värvained ja lisandid ning kork ** Instrumentaalne katse, kasutades kuuma soengutarvikut
  28. Toode lisatud ostukorvi
  29. Toode lisatud ostukorvi
    Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier (150mL)
    Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier (150mL)
    Hinnang:
    87%
    150mL
    €8.46 €9.95
    -15%
  30. Toode lisatud ostukorvi
    Paul Mitchell Extra-Body Thicken Up (200mL)
    Soenguvedelik peentele ja õhukestele juustele. Pantenooli sisaldus tihendab juukseid, muudab need lopsakaks ja voogavaks. Elastsed koostisosad muudavad juuksed pehmeks ega lase neil üksteise külge kleepuda. Haruldased koostisosad välistavad päikesekiirguse kahjustava mõju, jätavad juuksed terveks, tugevaks ja säravaks. Valge soolille seemned aitavad parandada ja läbi tungida kahjustatud juustest, lisades samas ka kohevust ja sära. UV-ja värvikaitse, parabeenide vaba. Kasutamine: Kanna kaks kuni neli pumbatäit võrdsete osadena niisketesse juustesse, võid kasutada ka kuivades juustes kui tahad lisada sära või mingit osa esile tuua.
  31. Toode lisatud ostukorvi
    Kerge tekstuuriga juukseid seestpoolt niisutavaid komponente sisaldav õunalõhnaline palsam, mis aitab taltsutamatud juuksesalgud kontrolli alla saada ja siledaks muuta. Ainulaadne Super Skinny Complex aitab niiskust tõrjudes ja juuksesalke siludes jonnakaid lokke taltsutada. Nisu- ja köögiviljaproteiinide koosmõju toitvate koostisainetega aitavab juukseid seestpoolt toita. Juuksed on kaitstud ning samas pehmed ja siidiselt siledad. Värvikaitse, parabeenide vaba. Kasutamine: Hõõruge kätele laiali kahe kuni nelja vajutuse jagu ja kandke see ühtlaselt niisketesse juustesse. Seejärel viimistlege soeng vastavalt oma soovile.

31 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas