Garnier Fructis Hair Food

13 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Papaya Repairing 3-in-1 Mask (400mL)
    98% loodusliku päritoluga ja papaiaekstraktiga rikastatud parandav kolm-ühes mask. Parandab intensiivselt ja toidab kuivi juukseid. Fructis Hair Food on 98% ulatuses looduslikest koostisainetest koosnev kolm-ühes juuksemaskide sari. Väekate puuviljaekstraktide ja õlidega rikastatud koostis toidab juukseid, vabastades need koheselt pusadest. Vegan* koostis Ei sisalda silikoone loomuliku tunde jaoks Meeldiv papaia aroom Kasutamine: Palsamina: kanna niisketele juustele, et juukseid kohe niisutada ja harutada lahti pusad, juukseid raskeks muutmata Maskina: kanna niisketele juustele, jäta 3 minutiks mõjuma ja loputa hoolikalt. Sinu juuksed saavad tõhusalt niisutatud Juustesse jäetava kreemina: kasuta niisketel või kuivadel juustel ning kanna väike kogus toodet juukseotstele. Sinu juuksed saavad tõhusalt niisutatud ja silutud *Ei sisalda loomset päritolu koostisosi
  2. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Watermelon Revitalizing Mask (390mL)
    Turgutav mask Fructis Hair Food Watermelon õhukestele juustele 97% loodusliku päritoluga.• Rikastatud arbuusiekstraktiga• Vegan koostis• Turgutab ja silub õhukesi juukseid• Ei sisalda silikoone loomuliku tunde jaoks Sobib kasutamiseks kolmel viisil:1. Palsamina, et juukseid ergutada ja hõlbustada juuste kammimist, muutmata neid raskeks.2. Maskina, et pakkuda õhukestele juustele täielikku turgutust.3. Juustesse jäetava kreemina, mis turgutab ja silub juuksed pikaks ajaks. 
  3. Toode lisatud ostukorvi
    98% loodusliku päritoluga ja banaaniekstraktiga rikastatud toitev kolm-ühes mask. • Toidab intensiivselt ja muudab pehmeks kuivad juuksed• Kasuta palsamina, juuksemaskina või juustesse jäetava kreemina• Vegan* koostis• Ei sisalda silikoone loomuliku tunde jaoks• Magusa banaani aroomiga Fructis Hair Food on 98% ulatuses looduslikest koostisainetest koosnev kolm-ühes juuksemaskide sari. Väekate puuviljaekstraktide ja õlidega rikastatud koostis toidab juukseid, vabastades need koheselt pusadest. Kasutamine:1. Palsamina: kanna niisketele juustele, et juukseid kohe niisutada ja harutada lahti pusad, juukseid raskeks muutmata.2. Maskina: kanna niisketele juustele, jäta 3 minutiks mõjuma ja loputa hoolikalt. Sinu juuksed saavad tõhusalt niisutatud.3. Juustesse jäetava kreemina: kasuta niisketel või kuivadel juustel ning kanna väike kogus toodet juukseotstele. Sinu juuksed saavad tõhusalt niisutatud ja silutud.*Ei sisalda loomset päritolu koostisosi.  
  4. Toode lisatud ostukorvi
  5. Toode lisatud ostukorvi
  6. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Banana Nourishing Shampoo (350mL)
  7. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Papaya Repairing Shampoo (350mL)
  8. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Aloe Hydrating Conditioner (350mL)
  9. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Macadamia Smoothing Conditioner (350mL)
  10. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Aloe Hydrating Shampoo (350mL)
  11. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Banana Nourishing Conditioner (350mL)
  12. Toode lisatud ostukorvi
    Garnier Fructis Hair Food Papaya Repairing Conditioner (350mL)
  13. Toode lisatud ostukorvi

13 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas