Keha- ja näohooldus

21 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
    Palmer's Coconut Oil Lip Balm SPF15 (4g)
  2. Toode lisatud ostukorvi
  3. Toode lisatud ostukorvi
  4. Toode lisatud ostukorvi
    Sensure Make Up Remover 3in1 With Lid (10pcs)
  5. Toode lisatud ostukorvi
    Matistav paber Magic Tool Oil Control Paper 100 tk. Peamised omadused: - Rasu kontroll - Looduslik - Mugav - Parandab jumestuse apsakaid Magic Tool Oil Control Paper on looduslik matistav paber, mis on mõeldud liigse rasu absorbeerimisele. Kiire ja mugav viis parandada olukorda, kui teatud piirkonnad ebameeldivalt läigivad. Võib kasutada ka meigi apsakate parandamiseks. Kasutamine: Eemaldage naha pinnalt liigne rasu pehmete (mitte pühkida) liigutustega.
  6. Toode lisatud ostukorvi
  7. Toode lisatud ostukorvi
  8. Toode lisatud ostukorvi
    Vistrikupulk sisaldab teepuuõli (Melaleuca alternifolia), mis on antibakteriaalse toimega ja takistab soovimatut bakterikasvu. Sobib kasutamiseks vistrikutel, putukahammustustel ja väikestel kriimustustel. Kanda otse probleemsele nahapiirkonnale. Teepuuõli sisaldus 1%.
  9. Toode lisatud ostukorvi
    Lumene Klassikko Micellar Cleansing Water (200mL)
  10. Toode lisatud ostukorvi
    Maxeybrow Kulmuseerum (5mL)
    Maxeybrow Kulmuseerum (5mL)
    Hinnang:
    85%
    €81.75 €109.00
    -25%
  11. Toode lisatud ostukorvi
    Australian Bodycare Tea Tree Oil 100%
    Australian Bodycare Tea Tree Oil 100%
    Hinnang:
    94%
    2 valikut
    €8.95 - €14.95
  12. Toode lisatud ostukorvi
    Clinique Moisture Hydrating Supercharged täiuslik geeljas konsentraat, mis aitab sügavalt niisutada janust nahka. Hüaluroonhapet ja aaloe vett sisaldav geel hoiab naha niisutatuna kuni 72 tunniks ilma, et see hakkaks kiskuma või kuivama. Sobib kasutamiseks kõigile nahatüüpidele!
  13. Toode lisatud ostukorvi
  14. Toode lisatud ostukorvi
  15. Toode lisatud ostukorvi
    Clinique Pep-Start Eye Cream (15mL)
  16. Toode lisatud ostukorvi
  17. Toode lisatud ostukorvi
    Lokaalsed plaastrid pooride puhastamiseks Pig Nose Clear Strong Blackhead Spot Pore Strip. Peamised omadused: - Ühekordsed - Rahustavad - Puhastavad - Sobivad kõikidele nahatüüpidele Nõiapuu ja aloe ekstraktidega lokaalsed plaastrid probleemsetele nahapiirkondadele soodustavad pooride sügavat puhastamist. Vahend aitab leevendada mustpäid, akne vistrikuid ja muid põletikke nii näonahal kui ka kehal.  Nõiapuu ekstrakt toniseerib nahka ja tugevdab seda, vähendab turset, samuti vähendab rasunäärmete tööd. Ekstrakti üheks omaduseks on pooride ahendamine. Aloe vera ekstrakt kiirendab naharakkude uuenemist, aeglustab vananemist, on intensiivselt rahustava toimega. Kasutamine: Kandke eelnevalt puhastatud nahale (vajalikule piirkonnale), jätke 15 minutiks, seejärel eemaldage. Kogus: 6 lehte (18 plaastrit).
  18. Toode lisatud ostukorvi
    Vichy 24h Extreme Freshness Deodorant (100mL)
  19. Toode lisatud ostukorvi
  20. Toode lisatud ostukorvi
    Niisutav ihupiim, mis jätab naha pehmeks ja hoolitsetuks. Rahustab ja leevendab ärritunud, kuiva ning kahjustunud nahka. Sisaldab Austraalia teepuuõli (Melaleuca alternifolia), millel on antibakteriaalne toime ja väldib bakterite kinnitumist nahale. Teepuuõli sisaldus 1%.
  21. Toode lisatud ostukorvi
    La Roche Posay 24HR Physiological Deodorant (50mL)

21 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas