Koodiga✨ MYLOOK15✨ kõik täishinnaga tooted -15%! & TASUTA transport DPD pakiautomaatidesse!✨ ostudele al 15€

L'Oreal Paris Infaillible Longwear Shaping Stick (9g) 100 Ivory

By L'Oreal Paris
€6.48 €12.95
€719.44/kg
-+
Toode lisatud ostukorvi
Please enter a quantity greater than 0
Toodete salvestamiseks logi palun sisse või loo uus konto

Too oma näojooned esile l’oreal paris' uue infaillible shaping stick jumestuspulkadega  ja oled alati selfi tegemiseks valmis sobiva meigiga (#selfieready). Mitmeotstarbelist toodet saab olenevalt toonist kasutada jumestuskreemi, peitepulga võI kontuurimispulgana. Kanna ühtlase ja läbikumava ilme saavutamiseks kogu näole oma nahavärvile vastavat toodet, peitmiseks ja rõhutamiseks kasuta heledamat tooni ja näole peenema kuju andmiseks võI kontuurimiseks kasuta tumedamat tooni. Näo kohandamiseks on nüüd lõputult võimalusi.

Sobib kõikidele nahatüüpidele, selle kreemjas, kuid õhuke ja tugevalt pigmenteeritud tekstuur võimaldab tootel sujuvalt nahka imenduda ja katab hõlpsalt ning täpselt ideaalse katvuse saavutamiseks. Katvust saab kohandada keskmisest tugevani ja toodet saab kihiti lisada, et saavutada soovitud meigilook, ilma et nahk tunduks paksult kaetud võI rasvane. Tänu ümara otsaga kuulaplikaatorile saab toodet hõlpsalt  kanda igasse näopiirkonna ossa, samas kui suur pulk võimaldab seda kasutada iga päev võI liikvel olles.
Kasutamine: 

  • Katmine ja ühtlustamine: vali oma nahavärvile sobiv toon, kanna kogu näole ja seejärel hajuta ühtlustamiseks. Katvuse kohandamiseks korda toiminguid.
  • Volüümikus ja sära: näojoonte esiletõstmiseks kasuta oma nahavärvist 2 tooni heledamat tooni ja tõmba jooned teatud näopiirkondadele, näiteks silmade alla kuni põskedeni, ninaotsast otsmikuni või lõuast põskedeni. Sulanda toode hoolikalt nahka kas sõrme või svammiga.
  • Peenem kuju ja kontuurimine: kasuta kontuurimiseks oma loomulikust nahavärvist 2 tooni tumedamat tooni ja tõmba jooned otsmikule, põsesarnade alla ning lõuajoonele. Sulanda toode hoolikalt nahka kas sõrme võI svammiga. Tulemus on loomulik või täiuslikult kontuuritud nägu.
  • Tasuta transport tellimustele alates 69€ 

  • Tellides E-R enne 10:00 saad paki kätte järgmisel päeval

  • Paki toovad turvaliselt kohale SmartPOST, Omniva, DPD automaadid ja DPD kuller

Koostisosad on tootekataloogi lisamisel. Huvi korral palume küsida tootekoostise kohta lisainfot meie klienditeeninduse e-posti aadressilt info@mylook.ee