KoodigaMYLOOK15✨ kõik täishinnaga tooted -15%!

Dr Irena Eris Institute Solution Y-Lifting Gift Set 2022

By Dr Irena Eris
€69.95
Müügile saabumise teavitus

Institute Solution Y-Lifting pinguldav päevakreem SPF20 (50mL)

Kreem pinguldab koheselt nahka, taastades noorusliku jume ja silendades näojooni. Uuenduslik Lift Structure kompleks suurendab retikulaarse sidekoe pinguldatust (parandab III tüüpi kollageensete kiudude struktuuri). Väheneb naha lõtvus ning taastub pinguldatus ja elastsus. Orgaaniline india viirpuu (centella asiatica) ekstrakt stimuleerib 1. ja 3. tüübi kollageeni sünteesi, vähendab kortsude sügavust. Punase vetika ekstrakt pinguldab näoovaali ja silendab naha pinda. Shea-või, E-vitamiin ja Monoi õli toidavad optimaalselt nahka taastavad loomuliku sära ja elujõu.

Institute Solution Y-Lifting taastav öökreem (30mL)

Intensiivne öine hooldus näole, noorendava ja sügavalt taastava toimega. Tihendades naha retikulaarset kihti*, vähendab Lift Structure kompleks naha lõtvust, tugevdab ja tõstab silmnähtavalt näokontuuri. Signaalpeptiidid käivitavad rakkudevahelises maatriksis valkude sünteesi, vähendades kortse mitmetasandiliselt. Punase mikrovetika ekstrakt parandab naha pinguldatust ja tagab kauakestva sileduse, taastades noorusliku jume. Orgaaniline india viirpuu (centella asiatica) ekstrakt suurendab naha elastsust ning passioniõli ja sheavõi annavad nahale siidiselt pehmuse.

*In vitro test aktiivsele koostisosale.

Cleanology kahefaasiline silmameigieemaldaja (50mL)

Õrn kahefaasiline koostis, mis põhineb bambuse, lootuse ja vesiroosi ekstraktil, eemaldab põhjalikult ka veekindla meigi ja mustuse ning muudab naha siledaks, elastseks ja pehmeks. Eemaldab efektiivselt veekindla silmameigi. Toode on oftalmolooglliselt testitud ning sobib igapäevaseks kasutuseks ka tundlikule nahale ja kontaktläätsede kasutajale.

  • Tasuta transport tellimustele alates 69€ 

  • Tellides E-R enne 10:00 saad paki kätte järgmisel päeval

  • Paki toovad turvaliselt kohale SmartPOST, Omniva, DPD automaadid ja DPD kuller

Koostisosad on tootekataloogi lisamisel. Huvi korral palume küsida tootekoostise kohta lisainfot meie klienditeeninduse e-posti aadressilt info@mylook.ee