KoodigaMYLOOK15✨ kõik täishinnaga tooted -15%!

Nurme Kinkekomplekt Magneesium

By Nurme
Hinnang:
100% of 100
€18.95
-+
Toode lisatud ostukorvi
Please enter a quantity greater than 0
Toodete salvestamiseks logi palun sisse või loo uus konto

Nurme kõige populaarsem kinkekomplekt, mis on hea kingitus näiteks vanaemale, emale/isale, tervsesportlasest sõbrale või elukaaslasele. Komplektis on Magneesiumiõli (100mL) ja Magneesiumkloriidihelbed (700mL) jalavannideks.

Kõige kiirem ja efektiivsem viis magneesiumipuudust leevendada on naha kaudu - näiteks tehes jalavanne, kuhu on lisatud magneesiumkloriidi helbeid. Vanniveele lisatud magneesiumihelbed imenduvad poorsesse marrasnahka ning selle kaudu veresoontesse ja lihastesse, kus magneesiumi toime on kõige vahetum. Piisav magneesiumikogus organismis aitab leevendada lihaskrampe ja lõdvestab neid, parandab une kvaliteeti ja hõlbustab uinumist.

Magneesiumkloriidihelveste kasutamine:

  • Jalavann - lahustage 150g (umbes klaasitäis) helbeid soojas vees, pange jalad vette ning lõõgastuge vähemalt 20 minutit.
  • Vann - lahustage 250g helbeid soojas vannivees ja lõõgastuge vähemalt 20 minutit. Nädalas soovitatakse võtta 2-3 magneesiumivanni jalgadele või üle keha. Vajaduse korral võite seda teha tihedamini.
  • Magneesiumihelbeid võib kasutada igas vanuses, samuti raseduse ja imetamise ajal. Laste puhul soovitame kogust poole võrra vähendada- nende päevane vajadus ei ole sama suur kui täiskasvanutel.

Magneesiumõli kasutamine: pihusta 5–10 korda kogu kehale ja masseeri sisse. Hea on kasutada õli pärast dušši või vanni, kuna nahk on siis soe ja poorid avatud, mis aitab magneesiumil paremini imenduda. Mitte kanda haavadele ega tundlikele piirkondadele, näiteks silmade ümbrusse.

  • Õli tuleks eelkõige kanda liigestele ja lihastele ning teistesse muret tekitavatesse kohtadesse
  • Võib kasutada ka raseduse ajal
  • Õli võib kasutada igas vanuses, kuid laste puhul soovitame kogust poole võrra vähendada – nende päevane magneesiumivajadus ei ole sama suur kui täiskasvanutel

Magneesiumikipitus. Esimesel kasutuskorral võite tunda kerget kihelust või kipitust. See võib olla märk organismi magneesiumipuudusest ja tuleneb magneesiumi kiirest imendumisest nahka. Regulaarse kasutamisega kipitus taandub. Kuna magneesium hakkab kohe imenduma, võib nahka pärast õli sissemasseerimist rätikuga kuivatada.

  • Tasuta transport tellimustele alates 69€ 

  • Tellides E-R enne 10:00 saad paki kätte järgmisel päeval

  • Paki toovad turvaliselt kohale SmartPOST, Omniva, DPD automaadid ja DPD kuller

Koostisosad on tootekataloogi lisamisel. Huvi korral palume küsida tootekoostise kohta lisainfot meie klienditeeninduse e-posti aadressilt info@mylook.ee