KoodigaMYLOOK15✨ kõik täishinnaga tooted -15%!

Waterproof mascara

19 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
  2. Toode lisatud ostukorvi
    Sensatsiooniline ripsmeid mitmekordistav veekindel ripsmetušš toob esile 100% ripsmetest ning loob lehvikukujulise ripsmekaare efekti. Sa poleks kunagi arvanud, et sul on nii palju ripsmeid! Ripsmekaart rõhutaval tušiharjal on kuut tüüpi harjaseid, mis katavad tušiga kõik eri ridades kui ka eri pikkuses ripsmed. Harja kumer kuju annab maksimaalse ligipääsu ripsmetele silma sisenurgast välisnurgani, eraldades ja koolutades need kaunilt kaardu. Vähe vahasid sisaldav imekerge koostis jätab ripsmed siledaks. Värv: must
  3. Toode lisatud ostukorvi
  4. Toode lisatud ostukorvi
  5. Toode lisatud ostukorvi
  6. Toode lisatud ostukorvi
    Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof (13,1mL) Black
  7. Toode lisatud ostukorvi
    Volüümi lisav ja koolutav veekindel ripsmetušš, mis püsib kuni 16h
  8. Toode lisatud ostukorvi
    Pupa Vamp! veekindel ripsmetušš- eriti volüümikad ripsmed! Kas soovid superstaari silmi ja vaid mõne sekundiga? Vamp! pakub sama rabavat efekti kui kunstripsmed ja ilma igasuguse probleemita. Parabeenivaba. Sobib ka tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele. Oftalmoloogiliselt testitud.
  9. Toode lisatud ostukorvi
  10. Toode lisatud ostukorvi
  11. Toode lisatud ostukorvi
    Lase ripsmetel enda eest rääkida Worth the Hype veekindla ripsmetušiga. Kerge kasutada ja mugav ripsmetele kanda, meie koostisega toodet saab kihitada, mis annab tihedama välimusega ja sulgpehmena tunduvad ripsmed. Koonusotsikuga hari pääseb ka kõige pisemate ripsmeteni silma sisenurgas, et neid tihedamaks ja pikemaks muuta. Sobilik kõikidele silmatüüpidele ja veekindla ripsmetuši armastajatele. Kasutamine: kanna tušši otse ripsmetele juurtest otsteni.
  12. Toode lisatud ostukorvi
  13. Toode lisatud ostukorvi
    Lovely Pump Up Curling Mascara Waterproof (8g) Black
  14. Toode lisatud ostukorvi
  15. Toode lisatud ostukorvi
  16. Toode lisatud ostukorvi
  17. Toode lisatud ostukorvi
    Lancome Monsiuer Big luksuslik veekindel ripsmetušš, mis aitab saavutada enneolematut volüümikust kuni 24 tunniks. Unikaalse suure apilkaatori ja ultrakreemja higistamis- ja määrdumiskindla koostisega ripsmetušš libiseb üle ripsmekarvakese nagu siid ja tagab 12 korda volüümikama tulemuse. Veekindel tušš ei vaja värskendamist, vaid püsib veatuna ööpäevaringselt.
  18. Toode lisatud ostukorvi
  19. Toode lisatud ostukorvi

19 toodet

lehe kohta
Määra kahanevas suunas