NEWS15

Tooted 1-60 - 205'st

Page
lehe kohta
Määra kahanevas suunas
Toode lisatud ostukorvi
  1. Toode lisatud ostukorvi
  2. Toode lisatud ostukorvi
    Ziaja Rose Butter Rejuvenating Face Mask (7mL)
  3. Toode lisatud ostukorvi
  4. Toode lisatud ostukorvi
  5. Toode lisatud ostukorvi
  6. Toode lisatud ostukorvi
    Ziaja Cucumber Mint Enzyme Gel Face Mask (7mL)
  7. Toode lisatud ostukorvi
  8. Toode lisatud ostukorvi
    Unistad pringimast nahast? L'Oréal Paris nahahoolduseksperdid on loonud uue näoseerumi, mis sisaldab suurimas kontsentratsioonis hüaluroonhapet ning mille koostis lubab märgatavaid ning nauditavaid tulemusi. Armastatud selliste kuulsuste poolt nagu Eva Longoria, Revitalift Filler 1.5% puhta hüaluroonhappega seerum on juba saavutanud staar-toote staatuse USA-s tänu oma imelisele naha eri kihte ergutavale toimele. Seega jäta hüvasti tuhmile ning kiskuvale nahale ning tervita prinki nahka ning säravat jumet!
  9. Toode lisatud ostukorvi
    Ziaja Jasmine 50+ Face Mask (7mL)
    Ziaja Jasmine 50+ Face Mask (7mL)
    Hinnang:
    95%
    €0.56 €0.75
    -25%
  10. Toode lisatud ostukorvi
  11. Toode lisatud ostukorvi
  12. Toode lisatud ostukorvi
  13. Toode lisatud ostukorvi
  14. Toode lisatud ostukorvi
    Natura Estonica Sophora Japonica C-vitamiinirikka jaapani keepuu ekstraktiga rikastatud näoseerum normaalse ja kuiva naha intensiivseks hoolduseks, mis tugevdab nahastruktuuri ning taastab naha värske ja elujõulise väljanägemise. Lootose ekstrakt toniseerib nahka ja ühtlustab selle jumet ning spetsiaalne aktiivainete kompleks muudab naha väljanägemise ühtlasemaks, siledamaks ja säravamaks.
  15. Toode lisatud ostukorvi
    Mitomo näomask. Kollageen & Lithospermum. Kõrgkvaliteediga Jaapanis toodetud näomaskid, mis aitavad näonaha ilu ja tervise eest hoolitseda. Jaapanlased on tuntud kui tervislikke eluviise pidav rahvas, kes pöörab erilist tähelepanu looduslikele ja traditsioonilistele toidu- ning kosmeetikakaupadele. Paljud üritavad Jaapani naiste ilu saladust mõistatada ning aru saada, kuidas nendel õnnestub oma noorust säilitada. Kollageen on valk ning sidekoe koostisosa, tänu millele toimub pidev naharakkude uuendamine, nahk muutub siledaks ja elastseks. Kollageen sisaldab selliseid komponente nagu hüdrolüüsitud kollageen ja elastiin, mis on vajalikud näonaha noorusliku ilme säilitamise jaoks. Lithospermum on taime ekstrakt, mis omab tervendava, antiseptilist ja rahustava toime.Kasutamine: Pange mask näole ning hoidke 20-30 minutit. Vältige kokkupuudet silmadega. Pärast maski eemaldamist masseerige õrnalt näonahka ekstrakti paremaks imendumiseks. Peale maski kasutamist ei ole vajadust nägu pesta. 
  16. Toode lisatud ostukorvi
  17. Toode lisatud ostukorvi
  18. Toode lisatud ostukorvi
  19. Toode lisatud ostukorvi
    Ingli Pai Mudamaskid on valmistatud Hiiumaa Käina lahe meremuda kõige kvaliteetsematest ja puhtamatest kihtidest ning hoolikalt valitud eeterlikest õlidest. Meremuda on kuumutamata ning selles on säilinud kõik looduslikud mineraalid ja soolad. Mudamask eemaldab nahalt mustuse ja surnud rakud. Koostises sisalduvad küpressi, kummeli ja sidruni eeterlikud õlid stimuleerivad vereringet, rahustavad ja niisutavad nahka ning ahendavad poore. Sobib kasutamiseks poorsele nahale. Ei sisalda värv-, lõhna- ega säilitusaineid. Kasutamine: Kandke nahale, laske mõjuda 5-10 minutit ja loputage. Soovitavalt kasutada kuurina üks purk paari kuu tagant. Ühest purgist jagub ca 6-8 maski jaoks.
  20. Toode lisatud ostukorvi
    Mitomo Snail & EGF Essence Mask (25g)
  21. Toode lisatud ostukorvi
  22. Toode lisatud ostukorvi
    HOIA Homespa Vaarikaseemneõli (50mL)
    HOIA vaarikaseemneõli on kvaliteetne, külmpressitud, rafineerimata ja kiiresti imenduv õli, mis aitab hoida nahka pehme, elastse, siidiselt sileda ja niisutatuna. Vaarikaseemneõli sisaldab rikkalikult eriti võimsat antioksüdanti, E-vitamiini, mis toniseerib nahka ja pidurdab vananemisprotsesse. Õli sisaldab ka erakordselt palju asendamatuid rasvhappeid (Omega 3 ja Omega 6), mis leevendavad naha punetust, ketendust, ekseemi, nahaärritusi ja paljusid teisi nahaprobleeme.  Õli on põletikuvastaste ja tervendavate omadusega, see aitab võidelda erinevate naha kahjustustega ning parandab jumet, naha elastust ja tekstuuri. Vaarikaseemneõli aitab hoida nahka terve ja säravana ning kaitseb seda keskkonna kahjulike mõjude eest, õlil on ka looduslik päikesekaitsefaktor, hinnanguliselt on vaarikaseemneõli looduslik SPF umbes 28-50. Kasutamine: Kanna mõned tilgad õli näole ja masseeri kuni imendumiseni. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta õli õhtul peale näo puhastamist ja enne magamaminekut öökreemi asemel. Vaarikaseemneõli on väga rikkaliku koostisega ning sellepärast ei pea sa suure tõenäosusega järgmisel hommikul kasutama ka päevakreemi, seega sobib vaarikaseemneõli asendama nii sinu öö- kui päevakreemi. Õli võib kasutada ka käte-või kehakreemi asemel, sest sellel on suurepärased niisutavad ja hooldavad omadused!
  23. Toode lisatud ostukorvi
  24. Toode lisatud ostukorvi
  25. Toode lisatud ostukorvi
  26. Toode lisatud ostukorvi
  27. Toode lisatud ostukorvi
  28. Toode lisatud ostukorvi
  29. Toode lisatud ostukorvi
  30. Toode lisatud ostukorvi
  31. Toode lisatud ostukorvi
  32. Toode lisatud ostukorvi
  33. Toode lisatud ostukorvi
  34. Toode lisatud ostukorvi
    Ingli Pai Face & Neck Natural Oil (30mL)
  35. Toode lisatud ostukorvi
  36. Toode lisatud ostukorvi
  37. Toode lisatud ostukorvi
  38. Toode lisatud ostukorvi
  39. Toode lisatud ostukorvi
  40. Toode lisatud ostukorvi
    Joik Organic Siidine Näoseerum (30mL)
  41. Toode lisatud ostukorvi
  42. Toode lisatud ostukorvi
  43. Toode lisatud ostukorvi
  44. Toode lisatud ostukorvi
  45. Toode lisatud ostukorvi
    HOIA Homespa Näoseerum Repair (30mL)
  46. Toode lisatud ostukorvi
  47. Toode lisatud ostukorvi
    Löwengrip Instant Glow - Day Mask (75mL)
  48. Toode lisatud ostukorvi
  49. Toode lisatud ostukorvi
    Kontsentreeritud nahka uuendav seerum 80% teolima valemiga. Seerum parandab naha elastsust, niisutab ja silub kortse. Sisaldab teolima sekreedi filtraati ja EGF (epidermaalne kasvufaktor), mis kiirendavad ainevahetuse protsesse ja parandavad naha regeneratsiooni. Teolima sekreet (mutsiin) sisaldab suures koguses väga efektiivseid koostisosi, mis võimaldavad teol kiiresti vigastustest taastuda. Teolima sekreet niisutab sügavalt nahka, parandab selle elastsust ning silub kortse, tõstes naha elastiini ja kollageeni taset. Mutsiiniga näokreemid on Lõuna-Koreas juba aastaid populaarsed olnud. Teolima parimaks omaduseks on akne probleemide leevendamine, kuid see vähendab ka pigmendilaike, hajutab arme ja silub kortse. Teolima head omadused avastasid Tšiili teokasvatajad, kes leidsid, et armid nahal paranevad tigusid toiduks ette valmistades väga kiiresti. Teolima sisaldab rohkelt valke, glükoolhappeid ja elastiini, mis kaitsevad teo nahka infektsioonide ja UV-kiirte eest, kui ta end roomates haavab. Kasutamine: kuna seerum on suure teolima sekreedi kontsentratsiooniga (suhteliselt tiheda konsistentsiga), siis tuleb teda peale kanda patsutavate liigutustega kuni täieliku imendumiseni. Kanda puhastatud näonahale. Võib kasutada nii eraldiseisva hooldusvahendina kui ka  lisada oma olemasolevatesse hooldusvahenditesse (1-2 tilka) nende kortsuvastaste omaduste parandamiseks.
  50. Toode lisatud ostukorvi
  51. Toode lisatud ostukorvi
    Löwengrip The Serum - Facial Serum (30mL)
  52. Toode lisatud ostukorvi
  53. Toode lisatud ostukorvi
  54. Toode lisatud ostukorvi
  55. Toode lisatud ostukorvi
  56. Toode lisatud ostukorvi
    HOIA Homespa Noorendav Näoseerum (30mL)
  57. Toode lisatud ostukorvi
    Tomati ekstraktga kangast näomask Tomato Juicy Mask Sheet. Tõeline kokteil nahale! Multifunktsionaalsed kangast näomaskid, mis on läbiimmutatud kvaliteetsete ja kasulike taimsete essentsidega.  Peamised omadused: Suurendab naha elastsust Vähendab kortse Antioksüdant Niisutav Tomato Juicy Mask Sheet värske kangast näomask rikkalike puuvilja vitamiinidega ning niisutavate komponentidega, mis muudavad naha elujõulisemaks ja säravamaks, ei tekita ärritust, vaid niisutab nahka. Kangast näomask sisaldab tomati, kiivi, laimi ja maasika ekstrakte. Lükopeen, mis sisaldub tomati ekstraktis, on orgaaniline ühend, mis annab viljadele rikkaliku punase värvuse ning on võimas looduslik antioksüdant. On vananemisvastaste omadustega ning parandab naha jumet ning silub kortse. Kiivi ekstrakt on rikas C vitamiini, aminohapete, suhkrute, pektiini, soolade ja raua, samuti puuviljahapete ning ensüümide poolest. Kiivi ekstrakti kasutatakse kosmeetilistes kreemides niisutava ja toitva komponendina, millel on positiivne mõju naharakkude ainevahetuse protsessidele.  Sobib kõikidele nahatüüpidele. Kasutamine: Kandke mask eelnevalt puhastatud näole 15-20 minutiks. 
  58. Toode lisatud ostukorvi
  59. Toode lisatud ostukorvi
  60. Toode lisatud ostukorvi

Tooted 1-60 - 205'st

Page
lehe kohta
Määra kahanevas suunas