TASUTA transport DPD pakiautomaatidesse!✨ ostudele al 15€

Lumene Nordic Ageless Gift Set 2021

By Lumene
€65.15
Müügile saabumise teavitus

Komplektis sisaldub:

  • Nordic Ageless ööeliksiir 30mL

Nordic Ageless öine õliseerum on kliiniliselt testitud, et aidata vähendada kortsude ja joonekeste sügavust ning parandada naha tugevust une ajal. Põhjamaiste supertoitude ja vaskpeptiidide segu toetab naha loomulikku öist noorenemise protsessi. Kerge, kuid sügavalt niisutav koostis on rikastatud väikeste põhjamaist pohlaõli sisaldavate õlipiiskadega, toitmaks ja hooldamaks nahka öösel. Ärgates on nahk siledam ja puhanud välimusega.

Kasutamine: Kanna õhtuti puhastatud nahale näo ja kaelapiirkonnas. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta eelnevalt Nordic Bloom V-shape seerumit.

  • Nordic Ageless öökreem 50mL

Toitev ja niisutav, küpsele nahale loodud öökreem on inspireeritud inimese loomulikust unetsüklist. Selle koostist on rikastatud vase peptiididega, mis stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmise ja supertoitude seguga, mis koosneb kaitsva toimega pohla tüvirakkudest, kirgastavast murakast, rahustavast kanarbikust ja pH nahasõbralikust arktilisest allikaveest. Rikkalike koostisosade abil täiustub kahvatu näonahk ning täituvad peened miimikakortsud. Tulemuseks on hommikul ärgates säravam jume ning siledam näonahk.

Kasutamine: kanda õhtuti puhtale näonahale ja kaelale. Toode on parabeenide- ja värvainetevaba.

  • Tasuta transport tellimustele alates 69€ 

  • Tellides E-R enne 10:00 saad paki kätte järgmisel päeval

  • Paki toovad turvaliselt kohale SmartPOST, Omniva, DPD automaadid ja DPD kuller

Koostisosad on tootekataloogi lisamisel. Huvi korral palume küsida tootekoostise kohta lisainfot meie klienditeeninduse e-posti aadressilt info@mylook.ee