Holika Holika Watermelon 96% Soothing Gel (390mL)

By Holika Holika
Hinnang:
90% of 100
€13.15
€33.72/L
-+
Toode lisatud ostukorvi
Please enter a quantity greater than 0
Toodete salvestamiseks logi palun sisse või loo uus konto

Peamised omadused:
•Nii kehale kui ka näole
• Rahustav
• Vesise tekstuuriga
• Ei jäta nahale kleepuvat kihti
• Imendub hetkega
• Kerge arbuusi lõhnaga

Jahutav ja niisutav geel arbuusiekstraktiga, mis niisutab ja annab elastsust väsinud nahale kuumadel suvepäevadel, takistab kuivamist ja kaitseb tundlikku nahka väliskeskkonna mõjude eest.

95% arbuusist on vesi, mis annab nahale rikkaliku niisutuse. Arbuus sisaldab 1.5 korda rohkem lükopeeni, millel on nahka taastavad omadused, kui näiteks tomat. Arbuusi ekstrakt ekstraheeritakse väga madalal temperatuuril (2-3 ° C) nii, et vajalikud toitained ei lähe kaduma. Arbuusis sisalduv tsitrulliin (aminohape) tagab nahale hoolduse rahustamise ja põletiku eemaldamise näol. Lisaks on arbuusi ekstraktil antioksüdeeriv toime, mis takistab naha vananemist, kaitstes seda vabade radikaalide eest. Ekstrakt omab ka kirgastavat toimet - ennetab pigmentatsiooni teket, vähendades melaniini sünteesi. Geel sisaldab ka lükopeenikompleksi, mis on moodustunud õuna-, maasika-, granaatõuna-, hiina sidrunväändiku- ja tomati ekstraktidest. Punaste pigmentidega toit ergutab vereringet ja tagab suurepärase antioksüdandliku toime suure koguse "lükopeeni", "antotsüaniini" ja "polüfenooli" sisalduse tõttu. Punast värvi lükopeen hoiab naharakke noortena eemaldades oksüdeerijad, mis põhjustavad meie kehas vananemist. Koostises olev ektoiin on tõhus kaitsja temperatuuri kõikumisel, UV-kiirguse, dehüdratsiooni ning mitmete kemikaalide ärritava mõju puhul. Sellel komponendil on omadused, mis on võimelised leevendama põletikku, kiirendada naha paranemise protsesse, immuunsüsteemi ning naha ja selle kaitsebarjääri tugevdamist.

Geel on mõeldud näole ja kehale (käed/jalad) rahustava ja niisutava toime tagamiseks. Geel on kerge arbuusi lõhnaga.

Kasutamine: Kandke vajalik kogus kuivale ja tundlikule näole või kehale ning kergelt masseerige kuni toote imendumiseni.

  • Tasuta transport tellimustele alates 69€ 

  • Tellides E-R enne 10:00 saad paki kätte järgmisel päeval

  • Paki toovad turvaliselt kohale SmartPOST, Omniva, DPD automaadid ja DPD kuller

Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Water, Allantoin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Glycerin, Propanediol, Ectoin, Centella Asiatica Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Saussurea Involucrata Extract, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Disodium EDTA, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tributyl Citrate, Ethylhexylglycerin, CI 17200, CI 19140, Phenoxyethanol, Fragrance